Monday, December 10, 2012

finally,i'm here again.

Kötü bloggerınız nihayet geri döndü!
Bu kadar zamandır burayı boş bıraktığım için özür dilerim ama nedenlerim ve kendimi affettirmek için küçük bir sürprizim var!

Bir gün fotoğrafları yüklerken birdenbire gmail depolama alanınız bitti diyince ne yapacağımı şaşırdım, post yapmak gözüme çok uğraştırıcı görünmeye başladı, şimdilik photobucket'ı deniyorum, daha iyi bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.

İkinci nedenim bence daha geçerli ve benim için tamamıyla mutlulukla doluydu. En yakın arkadaşım beni ziyarete geldi ve beraber interrail yaptık! Evet erasmus içinde interrail, sanırım hayatımın en eğlenceli zamanını yaşıyorum. 10 günde şehir şehir dolaşırken bir ara 'Paris'e gittik mi biz ya yoksa o rüya mıydı? Israr edersen rüya olduğuna inanabilirim.' dediğimi hatırlıyorum. Neyse ki fotoğraflar var ve baktıkça hepsini yaptığımıza ikna oluyorum.

Evet, Paris-Amsterdam-Berlin ve Prag'dan sonra yeniden buradayım.
(Interrail'in herkese çok riskli ve korkutucu göründüğünü biliyorum, lütfen kafanızda bunu yapma fikri varsa soru sormak için mail atmaktan çekinmeyin.:)


Your bad blogger is back!
I didn't blog for a while, sorry about that, but I have reasons.

My best friend from Turkey, came here to visit me and we travelled around Europe with train and it was amazing! I sill can't belive that I saw in ten days Paris, Amsterdam, Berlin and Prague!





2 comments:

  1. Paris'e gitmek reenkarnasyon yasamak gibi bir sey; gecip, gidince inanamiyor insan;)
    Interrail yapma yasini gecince:P, doktora da yapmaya karar verenlerdeniz biz ama en guzeli senin zamanlarinda yapilandir. Ne cok eglendigini tahmin edebiliyorum:)

    ReplyDelete
  2. gerçekten süperdi, senelerdir yapsak mı yapmasak mı zor mu olur diye düşünürken resmen 3 günde karar verip çantalarımızı doldurduk. iyi ki de yapmışız! :)

    ReplyDelete